Založ si blog

Len nech sa hryzú

matovič, procházka, hlas podobný ficovi… Korupcia je všade, slovenská spoločnosť je ňou prerastená skrz-naskrz. Fľaša lekárovi, rodinkárstvo a známosti – to je základňa. Politika je vrchol ľadovca, lebo je na očiach. A točia sa tam prachy, tak sa všetko robí vo väčšom.

procházkovi som nikdy nedôveroval, ani keď bolo mnoho ľudí pobláznených jeho avizovanou očistou verejného života. Ukázalo sa, že len tak kecal. Ako by aj nie. Odchovanec KDH ako sa patrí.

matovič je egomaniak a korunovaný ochranca čistoty verejného života, len škoda že sa korunoval sám. Moment…  žeby mu vadilo že na tento post ašpiroval vyššie spomenutý procházka? Možno. Každopádne z neho ostal korunovaný vôl. Myslím procházku. Ak nejaký človek dôveruje matovičovi, tak je slepý alebo hlúpy. Možno len obmedzený.
A možno oklamaný. Čo ak procházka predtým niečo „vybavil“ matovičovi, a tak očakával protislužbu? Tak sa to predsa v slovenskej politike robí. Ak sa však niečo také udialo, asi si to zabudol nahrať a tak teraz nemá čo vytasiť. A tým nahral matovičovi na smeč. A ten spraví všetko preto, aby ostal viditeľný. Týmto eštébáckym ťahom sa mu to rozhodne podarilo.
Polo-úspešnému prezidentskému kandidátovi a potenciálnemu budúcemu lídrovi pravice tak ostali len oči pre plač a zlosť na matoviča. Plus navyše nálepka klamára v očiach verejnosti a (zrejme) naivného hlupáka v očiach kolegov-politikov.

Koniec koncov, hádam nikto nečakal, že procházka bude skutočne ten, čo vyčistí augiášov chliev. A že matovič by bol chlap a poslal procházku dočerta hneď po prvom náznaku nečestnosti. Na druhej strane však odhalil procházkov charakter (chýbajúci), za čo sme mu vďační.

Treba uznať, že toto mu ide. Igor, čakáme ďalšie nahrávky.

Svitá pre Grécko a Európu nádej?

12.08.2014

SYRIZA. Akronym pre Koalíciu radikálnej ľavice. Druhá najsilnejšia parlamentná strana v Grécku, najnovšie víťaz gréckych volieb do európskeho parlamentu. Táto koalícia združuje viacero radikálne-ľavicových strán v Grécku do spoločnej platformy. Odmieta politiku konsolidácie verejných financií, ktorá spravila z Grécka sociálny experiment „trojky“, ohľadom [...]

Kríza nie je cyklická, ale systémová

30.07.2014

Už pekných pár rokov je dôvodom všetkého zla a biedy na Slovensku ekonomická kríza. Nezamestnanosť, nízky rast ekonomiky a všetky ostatné neduhy objektívne SÚ jej dôsledkom. A hoci ju fico vyriešil už dávnejšie, stále ju cítime. Naozaj by ma tešilo, keby sme mali premiéra, ktorý dokáže riešiť veci ako je svetová ekonomická kríza. Na to by však musel byť oveľa [...]

Rozumiete anarchizmu?

25.07.2014

Nedávno som na článok s titulom „What is anarchism? (Čo je anarchizmus?)“ natrafil na internete. Musím priznať, že ma zaujal. Bez prísnych definícii a intelektuálnych poučiek. Ak hovoríte anglicky, môžete si prečítať originál: http://antcomblog.wordpress.com/2014/07/22/what-is-anarchism/ Každopádne som kontaktoval autora a požiadal ho o možnosť preložiť jeho [...]

Branislav Zurian

Zurianova inšpekcia prešla reorganizáciou i personálnymi rošádami. Podľa Šutaja Eštoka boli nevyhnutné

18.04.2024 11:36

Zmeny mali podľa ministra vnútra prispieť k ukončeniu vojny v bezpečnostných zložkách.

parlament

Poslanci riešili zmeny v zložení výborov, čaká ich aj hodina otázok

18.04.2024 11:20

Dôvodom je nastúpenie nových poslancov do parlamentu.

Boris Beňa

Šutaj Eštok: Beňu v Kongu zadržali podľa informácii zo SIS pre podozrenie zo špionáže

18.04.2024 10:50

V roku 2021 bol Beňa odsúdený na trojročný trest s podmienečným odkladom na päť rokov.

CDC-Gathany-Aedes-albopictus-1  1

Invázneho ázijskeho komára prvýkrát potvrdili v Košiciach

18.04.2024 10:38

Ide o pomerne veľkého komára a potenciálneho prenášača vírusov vrátane vírusu západonílskej horúčky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 4
Celková čítanosť: 6222x
Priemerná čítanosť článkov: 1556x

Autor blogu

Kategórie